U bent welkom – Mondzorg Lijn2 – Rotterdam

U bent welkom

U bent welkom

Wij nemen nog patiënten aan in onze tandartsenpraktijk Mondzorg Lijn2. U kunt zich snel en eenvoudig inschrijven via het online inschrijvingsformulier. U kunt meteen na uw inschrijving een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze tandartsen. “Uw gebit is onze zorg” en daarom dragen wij er zorg aan om u zo snel mogelijk te zien zodat u terecht kunt voor een gebitscontrole of voor de behandeling van uw klachten.

Wij hanteren geen wachtlijst en hebben ruime openingstijden. U kunt 6 dagen in de week terecht bij Mondzorg Lijn2 en daarnaast bieden wij ook op de woensdag en op de vrijdag een avondconsult aan. Op deze dagen zijn wij geopend tot 20:00 uur. Wij hanteren voor deze afwijkende dagen geen weekend en/of avondtarief! Ons tandartsenpraktijk hanteert bovendien ook geen wachtlijst waardoor u altijd snel bij ons terecht kunt. Nadat uw inschrijving is voltooid kunt u al direct bellen voor het maken van een afspraak!

 

Voor een snellere behandeling van uw inschrijving kunt u de medische anamnese alvast invullen en invoegen met het inschrijfformulier.

 

Medische anamnese volwasenen

Medische anamnese kinderen