Over ons – Mondzorg Lijn2 – Rotterdam

Over ons

Over ons

Uw gebit is onze zorg

Met het motto ‘uw gebit is onze zorg’ staat ons professionele team van Mondzorg Lijn2 voor u klaar om uw klachten te verhelpen en uw gebit te onderhouden. Mondzorg Lijn2 is een tandartsenpraktijk waar de patiënt centraal staat. Het is voor ons belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in ons tandartsenpraktijk. Wij proberen u dan ook zo veel mogelijk te betrekken bij de behandeling.

In veel gevallen stellen onze specialisten; tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten  samen met u een behandelplan op voor uw gebit. Tijdens de behandelingen vertellen zij u precies wat u te wachten staat, zodat u weet wat er gebeurt in uw gebit. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u met een stralend gezonde lach weer buiten staat.

U kunt bij ons terecht voor behandelingen op het gebied van:

 

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! U kunt eenvoudig online ‘inschrijven’ of via telefonisch op 010-307 0932.

De praktijk

Mondzorg lijn2 is een moderne tandartsenpraktijk waarin de patiënt en haar behoeftes centraal staat. Het is een tandartsenpraktijk dat is ontstaan vanuit het initiatief van Mondzorg Bergselaan gevestigd in Rotterdam Noord. Sinds 2015 kunt u ook in Rotterdam Zuid rekenen op de ervaring en deskundigheid van onze specialisten. Ons manier van werken, kennis en ervaring geeft zoveel vertrouwen dat men in goede handen is.

In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit centraal. Om ons kwaliteit te waarborgen blijven wij investeren aan de kwaliteit van ons praktijk en besteden we veel aandacht aan de ontwikkelingen ons team. Daarnaast vinden we een prettige en ontspannende sfeer minstens zo belangrijk. Wilt u meer weten over onze praktijk? neem dan gerust contact met ons op010-307 0932.